top of page

95 collega's

7 vestigingen

90 voertuigen

BEDRIJVEN

Henzen Wegenbouw in Veenendaal is opgericht in 1925 en werkt voornamelijk regionaal aan het beheer van openbare werken, regiewerkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden in de wegenbouw. Sinds de oprichting voldoen wij aan de meest uitlopende wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Het opleveren van een hoogwaardig eindproduct is daarbij altijd onze prioriteit. Door voortdurend te innoveren kunnen wij u deze kwaliteit blijven garanderen.

Henzen Wegenbouw is in 2024 onderdeel geworden van Hendrikse Wegenbouw uit Soest, een begrip binnen de wegenbouwbranche, opgericht in 1951. De kracht van Hendrikse Wegenbouw is het bouwrijp maken vanaf halverwege de vorige eeuw tot nu de reconstructies van wijken straten.

Hendrikse Wegenbouw is in 2017 uitgebreid met Hoek Wegenbouw in Amersfoort, die zich richt op kleinschalig onderhoud aan riool en straatwerk, maar daarnaast ook grotere projecten als de herinrichting van openbare ruimten.

Ook is er eind 2017 gestart met Hendrikse Relinen in Leusden dat zich specifiek richt op het renoveren van putten en riolen in het hele land.

Daarnaast heeft Hendrikse Wegenbouw een aantal vestigingen van waaruit we lokaal opereren, waardoor we snel kunnen schakelen en efficiënt onze opdrachtgevers kunnen ondersteunen.

 

Met deze groep van bedrijven voldoen wij breed aan de vraag van opdrachtgevers door meerdere specialismen in huis te hebben. De groep versterkt elkaar en alle vestigingen liggen binnen een kleine straal waardoor er geen onnodige kilometers gemaakt hoeven te worden. De CO2 uitstoot is dan gering en door de elektrificering van het materieel wordt dit alleen nog maar minder. Daarnaast wonen alle werknemers in de werkgebieden.

Hendrikse-wegenbouw-stijlelement_Hen.png
Hendrikse Wegenbouw logo
Logo-Hoek-wegenbouw.jpg
Logo-Hendrikse-Relinen-stijlelement.jpg
bottom of page